aug  sep  oktober  nov  des

Nytt emne  |  Gå til toppen  |  Gå til emne  |  Søk  |  Logg inn   Forrige emne  |  Neste emne
 Lokal Filmkveld
Forfatter: Karen
Dato:   01.04.05 11:53

Torsdag 7. april avholdes vårens lokale filmkveld på Filmhuset Rosendal.

For dere som sitter på filmer av alle slag (fortrinnsvis under 20 min, og på formatene: Dv, dvd, vhs eller 35 mm) er det fortsatt mulig å sende dem inn til: Trondheim Filmklubb, p.b 1083 Lademoen,7446 Trondheim. Eller rett og slett stikke innom Rosendal i Innherredsveien 73.

Visningen er selvfølgelig gratis og åpen for alle. (Du trenger altså ikke å være medlem i filmklubben denne kvelden.)

For henvendelse, ring Karen: 957 02 017

Vel møtt!

Re: Lokal Filmkveld
Forfatter: Torbjørn
Dato:   06.05.06 12:55

Kanskje litt seint å svare på dette innlegget, men jeg har et spørsmål det hadde vært fint å fått svar på:-)

Vil "Lokal filmlkveld" være noe so arrangeres flere ganger?

Du skrev også noe om muligheter for å sende inn kortfilmer (under 20min.) for visning denne kvelden! Er det filmer man har laget selv?

Se tråder   Forrige emne  |  Neste emne

Ditt navn:
 Din e-post:
 Emne:
Send svar til denne tråden til e-post adressen over.
Viktig! Skriv 'menneske' i feltet under for bevise at du er et menneske.