høst 2018
aug  sep  okt  nov  desember

Nytt emne  |  Gå til toppen  |  Gå til emne  |  Søk  |  Logg inn   Forrige emne  |  Neste emne
 Billettpriser
Forfatter: Line
Dato:   22.08.06 10:40

Kommer dere til å gå tilbake til billigere billetter igjen? Det var mye lettere å gå på filmklubben da det kostet 30 kroner.

Forfatter: Trondheim Filmklubb
Dato:   22.08.06 11:37

Hei Line

Vi skulle gjerne hatt lavere billettpriser, men vi så oss nødt til å heve den til 50,- for å kompensere for at det ble innført moms på filmleie. For ikke å bli alt for dyr for medlemmene våre senket vi samtidig medlemsprisen til 50,-

Det er selvfølgelig beklagelig at vi ikke kan være billigere, men for å klare å gå rundt økonomisk så vi oss desverre nødt til å ta dette grepet. Håper du likevel får mange flotte stunder i kinomørket på Filmklubben og Cinemateket.

Trondheim Filmklubb

Forfatter: jon
Dato:   23.08.06 12:53

mye ere for a-kortet i år? 500 raske? bra tilbud!

Forfatter: Trondheim Filmklubb
Dato:   23.08.06 14:13

Det stemmer, for 500,- kan du se alt av film på Filmklubben og Cinemateket!

Trondheim Filmklubb

Forfatter: marianne
Dato:   05.12.07 16:55

jeg sjønner ikke helt prisene jeg asså! ser heller ingen plasser på siden her hvor det står... det er jo ganske viktig å informere om da! og må man være medlem for å se film på rosendal kinoen? er det forskjellig pris på medlem/ikke medlem? hva koster det?

Forfatter: Cinemateket Trondheim
Dato:   05.12.07 21:51

Heisann
Hvis du klikker deg i menyen på INFO så står det først litt om medlemsskap, så står det om billettprisene. Men for ordens skyld; man må være medlem, det koster 50,- per semester. Da koster visningene 50,- Man kan også kjøpe A-kort til 500,- da går man gratis på alle visningene i ett semester. Medlemskort/a-kort gjelder både for Cinemateket og Filmklubben.

Forfatter: jon
Dato:   18.04.09 13:09

Hei! Håper det blir nye (gamle) priser til høsten igjen. Som det har vært nå i det siste er det nesten like dyrt å gå på filmklubben som på vanlig kino. 50-60 kr pr film er for dyrt synes jeg.

150 kr for medlemskap og 40 kr pr film hadde vært mer fornuftig. Det hadde også vært kjekt å kunne se enkeltfilmer for 70-80 kr f.eks. Håper det lar seg gjøre!Line skrev:

Se tråder   Forrige emne  |  Neste emne

Ditt navn:
 Din e-post:
 Emne:
Send svar til denne tråden til e-post adressen over.
Viktig! Skriv 'menneske' i feltet under for bevise at du er et menneske.