vår 2020
januar  feb  mar  apr  mai  jun
Min date med Drew

Min date med Drew (My Date With Drew)
Jon Gunn, Brian Herzlinger, Brett Winn USA 2005
Med Drew Barrymore, Brian Harzlinger, Corey Feldman, Eric Roberts, John Mann, Lily Rains

Musikk Stuart Hart, Steven M. Stern
Utleie SMN

90 min Video norsk tekst


Søk
Vi søker #økonomiansvarlig! Søk om du er interessert i et frivillig verv, økonomi, film og ansvar https://t.co/Yn4wKgjLkE

Dato Kl. Kino Tittel Org
søndag 31. august (h2008) 21:00 Rosendal Min date med Drew TFK

Brian har vært forelsket i filmstjernen Drew Barrymore siden han gikk på barneskolen og så henne i E.T.. Etter 20 år har hun fortsatt ikke banket på døra hans. Han må altså ta steget først. Problemet er bare at - hun er Drew Barrymore!

Brian Herzlinger er en fattig, men oppfinnsom filmskaper fra New Jersey. Han er også fullstendig oppslukt av Drew Barrymore. Planen er å kombinere lidenskapen for film med lidenskapen for filmstjernen, og han ser for seg at den kombinasjonen vil være uimotståelig. Ikke bare for kinopublikummet, men også for Drew. Problemet er at han er tilnærmet blakk. Men med 1100 dollar som han har vunnet på et tv-show og med 30 dager til rådighet, det er 30 dagers full returrett på videokameraet han har kjøpt, skrider han til verks!

Min date med Drew er blitt en veldig søt, liten dokumentarfilm. Det er en ganske hårfin balansegang Brian Herzlinger her har gitt seg ut på. Veien er som kjent kort mellom fan og fanatiker. Hadde det ikke vært for at mannen er riktig så sjarmerende, hadde han fort havnet i creepy-stalker kategorien av fans. Nå skal det legges til at han selv ikke har så høye forhåpninger om hva som skal skje, man kan ihvertfall si at han er realistisk. Han ser ikke for seg et forhold med henne, men kanskje en middag. Hun må jo spise, må vite.

Med sitt marginale budsjett har filmskaperne klart å skape et aldri så lite glimt av magi. De viser at med litt oppfinnsomhet, sjarm, godt humør og ekstremt mye stå på-vilje kan man komme svært langt. Hvor langt de kommer skal jeg ikke avsløre her.

tg
comments powered by Disqus