vår 2019
januar  feb  mar  apr  mai  jun
Chennai Express

Rohit Shetty India 2013
Med Shahrukh Khan, Deepika Padukone, Nikitin Dheer, Priyamani, Sathyaraj

Manus Yunus Sajawal, K.Subaash
Foto Dudley
Musikk Vishal-Shekhar

150 min D-Kino

Vi søker nye styremedlemmer med forkjærlighet for film! Send oss en mail om hvorfor akkurat du vil være med på post… https://t.co/v4RK97SEL2

torsdag 22. august (h2013) 18:00 Nova 3 Chennai Express TFK

Trondheim Filmklubb har den glede å servere den rykende ferske Bollywood-filmen Chennai Express som åpningsfilm for høstsemesteret 2013.

Chennai Express er en romantisk action-komedie, så her er det noe for enhver smak. Vi følger Shah Rukh Khan, som spiller en Mumbai-gutt, på reisen til en liten by i staten Tamil Nadu, hvor han vil oppfylle sin bestefars siste ønske om å få asken sin spredt i Rameshwaram. På turen møter han og forelsker seg i en sørindisk jente (Deepika Padukone) som kommer fra en ortodoks familie. På denne romantiske reisen gjennom det storslåtte landskapet i Sør-India, venter nye omgivelser med kulturkollisjon samt utfordringene som kan oppstå i møte med et fremmed språk.

Tidligere har Shah Rukh Khan og Deepika Padukone samarbeidet i blockbusteren Om Shanti Om fra 2007, mens Chennai Express er første gang regissør Rohit Shetty jobber med Shah Rukh Khan.

rk