høst 2018
aug  sep  oktober  nov  des
Chennai Express

Rohit Shetty India 2013
Med Shahrukh Khan, Deepika Padukone, Nikitin Dheer, Priyamani, Sathyaraj

Manus Yunus Sajawal, K.Subaash
Foto Dudley
Musikk Vishal-Shekhar

150 min D-Kino

Gulabi Gang 24/10 18:00! Vi gleder oss! #gulabigang #cinemateket @CinemateketTRH #trondheimfilmklub https://t.co/HTjWiMwQ94

torsdag 22. august (h2013) 18:00 Nova 3 Chennai Express TFK

Trondheim Filmklubb har den glede å servere den rykende ferske Bollywood-filmen Chennai Express som åpningsfilm for høstsemesteret 2013.

Chennai Express er en romantisk action-komedie, så her er det noe for enhver smak. Vi følger Shah Rukh Khan, som spiller en Mumbai-gutt, på reisen til en liten by i staten Tamil Nadu, hvor han vil oppfylle sin bestefars siste ønske om å få asken sin spredt i Rameshwaram. På turen møter han og forelsker seg i en sørindisk jente (Deepika Padukone) som kommer fra en ortodoks familie. På denne romantiske reisen gjennom det storslåtte landskapet i Sør-India, venter nye omgivelser med kulturkollisjon samt utfordringene som kan oppstå i møte med et fremmed språk.

Tidligere har Shah Rukh Khan og Deepika Padukone samarbeidet i blockbusteren Om Shanti Om fra 2007, mens Chennai Express er første gang regissør Rohit Shetty jobber med Shah Rukh Khan.

rk