aug  september  okt  nov  des

The Year of the Devil (Rok Dabla)
Petr Zelenka Tsjekkia 2002
Med Jaromir Nohavica, Karel Plihal, Cechomor, Jan Prent, Jaz Coleman

Utleie import

88min 35mm engelsk tekst

Kom på Trondheim Filmklubbs åpningsfilm for høstsemesteret kl 18 på Cinemateket. #ShortTerm12 #BrieLarson… https://t.co/5tzR40Xmvy

søndag 25. januar (v2004) 18:30 Rosendal The Year of the Devil TFK

Fersk Film fra Tromsø Internasjonale Filmfestival

Leningrad Cowboys møter Spinal Tap med tsjekkisk, etnisk rockemusikk i bakgrunnen. En kjent tsjekkisk visesanger (helt sant) oppdager et band som spiller i begravelser (kanskje sant?), treffer borti en nederlandsk filmskaper (bare tøv), og sammen snubler denne gjengen i vei, på søken etter lyset og frelse (og etter oppskrifter for å bli kvitt alkoholisme) på en eventyrlig musikkturné. Spøkelser og engler hjelper folk å finne fram sine egne melodier. Fantasi og virkelighet i ubegripelig og skjønn forening. Akkurat når du tror du har sett din siste jukse-dokumentar, så dukker YEAR OF THE DEVIL opp. Britisk pønk/klassiske musiker/komponist/dirigent Jaz Coleman (Killing Joke) er innom filmen lenge nok til å la seg imponere over live heis-musikk (må se, må se!)

TIFF